top of page
Search

Elastični plafon

Ovde ćemo detaljno objasniti šta je to Elastični plafon, agrumentovano objasniti njegove prednosti, namene, kao i proći kroz proces ugranje, montaže i dotaći se cenovnog ranga svih opcija elastičnog plafona.

Izgled elastičnog plafona

Sam izgled elastičnog plafona možete birati sami, u zavisnosti od toga koji stil baštinite, kako izgleda vaš postojeći enterijer, kao i koje je namene prostorija u kojoj želite da postavite svoj novi elastični plafon. Na tržištu se neki modeli već izdvajaju po popularnosti kao što su:


Svako dete saslužuje da bude srećno i da njegov prostor odiše radošću i srećom, čemu će svakoko doprineti elastični plafoni za decu koji dolaze u neograničenom broju opcija i varijanti. Najčešći motivi na foto štampi elastičnog plafona za decu su junaci iz crtanih filmova, prizor galaksije, ili motivi zvezdanog neba.Iz našeg višedecenijskog iskustva, možemo vam reći da su elastični plafoni zvezadno nebo, jedan on najčešćih odabira naših klijenata. Potpuna transformacija prostora i jedinstven prikaz zvezdanog neba na vašem plafonu nikog neće ostaviti ravnodušnim. Sam izgled zvedanog neba na elastičnom plafonu dolazi po vašoj želji, tako da sami možete birati sliku neba koje će biti na vašeg plafonu.


Definitino možemo reći da double vison elastični plafoni pradstavljaju novi trend kada je u pitanju izbor novog plafona koji naši klijneti žele da vide u svom domu. Nešto sasim novo i potpuno drugačije, tako bismo ih definisali. Double vison plafoni nude obciju 2 u 1, odnosno po Vašoj želi možete birati trenutni izgled Vašeg plafona, da li će on biti neutralan ili želite da trenutno osvežite prostoriju prikazom svog motiva na elastičnom plafonu.Elastični plafoni pre i posle

Prilikom ugranje novog elastičnog plafona, dobićete potpunu transformaciju svog plafona, kao i potpuno novi izgled cele prostorije u kojoj se on nalazi. Ukoliko posetite stranicu Elstični plafoni imaćete jedinstvenu priliku da pogledate prikaz pre i posle ugranje novog elastičnog plafona.


Prednosti elastičnog plafona

Proces montaže elastičnog plafona traje samo jedan dan i ne ostavlje tragove na ostalim površinama. Proces bez grubih radova, obavlja se brzo i efikasno, zagrejavanjem elastičnog platna koje čini sam plafon. Pogledajte više na video klipu ispod.O samom kvalitetu elastičnog plafona dovoljno govori i činjenica da firma Azuro plafoni daje garanciju na svoje elastične plafone čak 10 godina, a pored toga iz iskustva Vam možemo reći da je prosečan životni vek našeg elastičnog plafona čak 25 godina. Izuzetno kvalitetan materijal od koga se pravi platno elastičnog plafona odgovoran je za dugovečnost naših elastičnih plafona.


U poređenju sa tipičnim plafonima ( samo okrečenim ) , ili standardnim gips plafonima, cena elastičnog plafona je neretko niza, a kvalitet i sam izgled je definitivno nešto što izdvaja elastičane plafone u odnosu na druge.

Cena elastičnog plafona, prevashodno formira tip plafona koji želite da se nađe u Vašim prostorijama. Pogledajte sve vrste elasticnih plafona.


U galeriji uspešno završenih projekata ugranje elstični plafona, pronaćićete veliki broj slika elastičnih plafona. Na stranici elastični plafoni slike po tipu plafona prikazali smo izglede svakog od njih, zato iskoristite priliku da pogledate i sami se uverite u njihov jedinstven izgled.


286 views

Comments


bottom of page