ZAŠTO ELASTIČNI PLAFONI?

Verovatno Vas zanima šta su, dakle, elastični plafoni? 

 

Pored orginalnog, luksuznog, modernog i trendi dizajna, elastični plafoni su vrhunskog ruskog kvaliteta. Naspram standardnih gipsanih plafona, odlikuju se jednostavnom i brzom montažom. Elastični plafoni se prave od posebnog tipa čvrste vinil - elastične plastike koja se putem specijalnog postupka navlači na pripremljenu konstrukciju rama. Zatim se dobijena struktura postavlja na bazni plafon, ili na obodu prostora gde se planira montaža. Krajnji ishod – savršeno ravna plafonska površina idealnog izgleda!

 

1.

Brza i efikasna usluga - Montaža za jedan dan. 

Zašto Elastični plafoni?: Elastični plafoni su zapravo elastična vinil platna. Šta nam to govori? Da se lako i brzo montiraju. U rekordno kratkom vremenskom periodu, kao što je 24 sata dobićete plafon dezena i oblika po Vašoj zelji u koji je moguće montirati gotovo bilo koju rasvetu. Ono što će Vas dodatno razveseliti je što nakon montaže nema nikakve prljavštine.

2.

Dugovečnost i dugotrajnost.

Nudimo Vam garanciju od 10 godina a predvidjen vek trajanja je preko 25 godina. Materijal od koga je izgradjen svaki plafon je od ekstremno visokog kvaliteta i naročito je otporan na vodu, vlagu i budj što je idealno rešenje za stanove. Sa elastičnim plafonom nećete morati da razmisljate o prosutoj vodi u stanu iznad!

3.

Lako se odrzava, čisti. 

Elastični plafoni su napravljeni od veoma kvalitetnih, ali i fleksibilnih materijala koji su namenjeni Vašem estetskom užitku, ali pored toga, izuzetno su zahvalni za održavanje. Jednostavno, štede Vaše vreme samom svojom konstrukcijom, s obzirom da je dovoljno prebrisati ih i oni će svaki put iznova izgledati kao potpuno novi.

4.

Vodootporan.

Vodootpornost elastičnih plafona je na zavidnom nivou s obzirom na činjenicu da mogu zadržati i do 100 litara vode po m2. Ukoliko se dogodi da komšija ima poplavu u stanu iznad Vas, ne samo da ce Vam sačuvati stvari u stanu već će i sam plafon ostati neostećen.

5.

Foto štampa.

Na samom plafonu može da se odštampa bilo koja slika. Estetski, gotovo da možemo izraditi rešenje za svačiji ukus. Ne samo da će moderan i savremen dizajn naših plafona ukrasiti svaku prostoriju već će prikriti sve nedostatke koje ta prostorija može potencijalno da ima. 

6.

Štedi vreme i novac.

Jednom montiran elastični plafon ima veoma dug vek trajanja. Vaše je samo da redovno održavate plafon, što Vam zaista neće oduzeti puno vremena, imate plafon koji će Vas služiti duži niz godina.

7.

A možete odabrati mnogo toga.

Nudimo Vam veliki broj dezena, tipova i boja plafona. U zavisnosti od Vaših želja i potreba, možete kod nas pronaći sve ono što ste zamislili. Naše preduzeće se trudi da bude broj jedan u svetu elastičnih plafona i da osmisli upravo najbolji dezen koji Vama najviše odgovara.