top of page
azuro plafoni firma

O NAMA

Saznajte više o firmi Azuro plafoni. Upoznajte se sa našom biografiom i portfolijem. Saznajte šta nas izdvaja od drugih kao i zašto su drugi izabrali baš nas.

vise o firmi azuro

PLAFONI AZURO

FIRMA ZA ELASTIČNE PLAFONE

elasticni plafoni srbija

Elastični plafoni Azuro su u januaru 2017. godine nastavili  sa radom u Srbiji nakon dugogodišnjeg rada u inostranstvu. Taj rad se odnosi na usavršavanje i modernizovanje procesa osmišljavanja i izrade elastičnih plafona.

 

Azuro tim sa višegodisnjim radom i iskustvom u proizvodnji i ugradnji elastičnih plafona sa sobom donosi mnogo inovacija. Veoma interesantne i diferencijalne načine dizajna, brz i efikasan proces montaže elastičnih plafona kao i veliki broj stručnih izvođaca radova.

 

Elastični plafoni Azuro, kao saradnik više inostranih kompanija sa iskustvom od preko 10 godina, može se prepoznati po profesionalnom pristupu poslu, zadovoljnim klijentima i velikom broju preporuka. Mi smo tim mladih, entuzijastičnih ljudi koji žele da ponude nešto novo i luksuzno, ekonomiski prihvatljivo, a kvalitetno.

 

Naša poslovna filozofija se temelji na kostantnoj brizi o potrebama i željama svakog kupca ponaosob. Tu smo da izađemo u susret Vašim zeljama, da osmislimo najorginalniji dizajn i najoptimalnija rešenja za Vas. 

HUMANITARNI RAD FIRME AZURO

humanitarni rad firme azuro
Postavljanje elasticnih plafona
UČEŠĆE U SERIJALU "KUĆA OD SRCA"

Sa ponosom Vam predstavljamo učešće u serijalu "Kuća od srca".

Spoznaja da otvoreno srce i humanost mogu značajno nekome da promene smer u životu motivisala nas je da učestvujemo u serijalu. 

Nadamo se da će novi ukućani uživati u našim plafonima.

AZURO 

Elastični plafoni Beograd

4.png
AZURO KUCA OD SRCA.cdr 1.cdr 1.png
Azuro plafoni logo
Plafoni kuca od srca
bottom of page