Renoviranje enterijera | Azuro Elastični plafoni
top of page
Search

Renoviranje enterijera

Voleli biste da renovirate stan i promenite izgled vašeg enterijera. Većina ljudi bi rado to uradila. Zašto se ipak ne odlučuju na taj korak, a nema veze sa novcem?


Čak 64% kao razlog navodi činjenicu da im se ne mili da im se majstori i lom vuku po kući danima, ponekad i mesecima. Da nemaju vremena, ni živaca za to. Razumemo. Radovi umeju da se oduže jer majstori prave pauze, jer iskrsne novi problem, jer na pola shvatite da vam se ne dopada, jer ne možete da odlučite koje ćete pločice, tapet ili boju zida.


Mi znamo kako možete da imate novi izgled enterijera za samo jedan dan. Odgovor su Azuro elastični plafoni. Izgledaju moderno, elegantno i sigurno ostaju upamćeni, a montiraju se brzo. Bukvalno za jedan dan.


Dakle ne morate više da čekate i odlažete renoviranje.





Ukoliko ste nekad bili u pekari Trpković na najboljem bureku u Beogradu, u restoranu Poslednja šansa na Tašu, u kući roštilja Žar ili ste uživali na bazenima Aligator u Batajnici onda ste sigurno primetili njihove plafone. Da to su Azuro elastični plafoni, a OVDE možete videti i ostale naše radove.


Azuro plafoni dominiraju prostorom bilo da su jednostavni mat beli ili efektni - sa štampom ili šarom. Prosto odvlače pogled na gore i ne možete da ih ne primetite. Neobični su i zanimljivi sami po sebi.


Mogu da budu u više nivoa, a kada su u visokom sjaju daju enterijeru luksuzan izgled.

Oduševljenje svakako izaziva tip Azuro plafona koji je jednobojan dok je svetlo ugašeno, a kad se svetlo upali na sebi ima sliku po vašoj želji. Jedno je sigurno. Azuro elastični plafoni unose promenu u vaš prostor, bez loma i bez potrebe da se majstori zadržavaju kod vas duže od 24 sata.




Čini ih specijalna črsta vinil platna koji se pricvrsćuje kederom za vec postavljene aluminijumske profile. Na ovaj način nastaje savršeno ravan plafon koji se montira za dan i koji, u zavisnosti od platna i tipa plafona koji odaberete, može da bude elegantan i luksuzan u visokom sjaju, zanimljiv jer je u više nivoa ili trendi dizajna sa štampom i slikom po vašem izboru.


Sjajno, zar ne?




Elastični plafoni montaža


Brza montaža elastičnih plafona znači da naša ekipa dođe kod vas, montira plafone i ode. Sve u toku istog dana.


Ne zadržavamo se, ne ostavljamo alat po koji moramo da se vratimo kasnije. I najvažnije ne prljamo odnosno tokom rada ne pravimo lom, niti ga ostavljamo za nama. Kada završimo i montiramo vaš plafon, sve izgleda kao da nismo ni bili tu. Osim očigledne razlike u izgledu vaše prostorije.





Pomenuli smo da su elastični plafoni od specijalnog vinil platna. Postupak montaže sastoji se iz toga da se platno rastegne preko alu profila koji se prethodno montiraju na bazni plafon. Da bi se dobio savršeno ravan i interesantan plafon, platno se greje pomoću "topova" kako bi se pokrila željena površina.


Nakon toga vas ostavljamo da se divite vašem drugačijem plafonu i uživate u novom izgledu vašeg enterijera.





Činjenica da se elastični plafoni Azuro montiraju za dan i da nakon toga majstori odlaze, dovoljno je primamljiva, ali montaža elastičnih plafona ima još prednost u odnosu na ugradnju klasičnih gipsanih plafona. Čak i u odnosu na krečenje postojećih.


Kada odlučite da postavite Azuro plafone znajte da nema potrebe za prethodnim pripremama jer:


- Prilikom montaže ne stvara se lom, niti šut koji nastaje tokom radova;

- Nema potrebe za pomeranjem nameštaja, niti za iznošenjem istog iz prostorije ili stana.


Potrebno je eventualno pokriti nameštaj i pripremiti usisivač u slučaju da se nosači elstičnih plafona kače na betonsku tavanicu, što stvara nešto malo prašine dok se buši. Dakle, osim toga radovi se izvode bez guranja i teglenja nameštaja, bez provlačenja među komodama i ormarim, i još važnije bez muke da se sve to vratite nazad nakon radova. Kako nema većeg krša, ne morate da dan ili dva nakon radova provedete u tome da sve vratite na mesto i očistite.


Pošto mi završimo vaše plafone, komšije i prijatelje zovete na kafu da se dive, a ne da pomognu da poguraju ormare.




Zašto da ugradite elastični plafon


Dobijate nov izgled vašeg stana za samo jedan dan. Azuro plafoni izgledaju fenomenalno, moderno, trendi, elegantno i luksuzno, u zavisnosti od toga koji tip plafona odaberete. Sve to dobijate brzo, jer se Azuro plafoni montiraju za dan.


Nema majstora, alata i materijala u kući koji se vuku neko vreme. Montaža elastičnih plafona ima još jednu prednost - nema krša, haosa i loma tokom radova. Pošto montiramo vaše plafone i naša ekipa ode, ostaje vam samo da im se divite.


Proces montaže ne zahteva da pomerate i iznosite nameštaj, pa samim tim ni da gubite vreme na vraćanje istog. Kako radovi na ugradnji elastičnih plafona ne stvaraju krš i lom ne morate da provedete u čišćenju, narednih nekoliko dana, pošto dobijete nove plafone.


Dakle ugradnjom elastičnih plafona dobijate novi izgled vašeg enterijera za samo jedan dan, bez prljanja i majstora u kući danima i bez pomeranja nameštaja. Vaše je samo da odaberete tip platna tj. plafona.


Naše je da izmerimo, izradimo i montiramo, kako bi vaš enterijer dobio nov izgled.

Pogledajte vrste plafona koje imamo u ponudi, odaberite i počnite sa renoviranjem.


Kažite nam koji Azuro plafon birate?

bottom of page